top of page
Ara
  • bozlartayfun

TTS SAĞLIK BANTLARI ve KAZANÇ PLANI

Güncelleme tarihi: 26 Oca 2021


https://ay.live/gnXOL3




Hem kullanarak hemde tavsiye ederek KAZAN



POWER PATCH


Vücudun enerjisini ve bağışıklık sistemini dengeler. Nöronların iletiminde önemli rol oynar. Damarlardaki biriken plakları temizleyip genişleterek elastikiyetini artırır ve kalbi rahatlatır. Sporcuların performanslarının artmasına yardımcı olur. Kemik sağlığının sürdürülmesinde etkilidir. Sinir sistemini düzenleyerek beyin, kas ve dokusal sorunların giderilmesinde büyük rol oynar. Nörolojik ve psikolojik rahatsızlıklarda gelişen semptomları, akut hemoroid atakları sayısını ve kemoterepi sonrası oluşan yan etkileri azaltır. Cinsel bozukluk ve üreme sorunlarının giderilmesine yardım eder.

Bilindiği üzere C Vitamini depolanmaz , günlük olarak alınması gerekir. B Vitamini ise ısıyla kaybolduğundan pişmiş gıdalardan yeterince alınamaz. Ağız yoluyla alındığında da mide asitleri vitaminlerin etkisini azaltır.

Power patch L-Arginin, Ginkgo Biloba, Red Kore Ginseng, Vitamin C-D-K2-B6-B9 VE B12 içerir




https://ay.live/gnXOL3




OMEGA&QENZIM PATCH



İçeriğindeki Omega3-9, Krill Oil, E Vitamini ve Koenzim Q10 ile vücudumuzdaki trilyonlarca hücrenin beslenmesi ve damar yapımızın düzenlenmesinde rol oynar. Merkezi Sinir Sistemi üzerindeki etkilerinden dolayı hafızayı güçlendirir. Konsantrasyon bozukluğu gibi durumlarda beyin fonksiyonlarını düzenler. Günlük 1 gr EPA ve DHA ihtiyacımızı karşılar. Gerginlik , sinir, depresyon varsa omega ve koenzim eksik demektir. Hergün düzenli alınmadığında

➡️Yaşlanmayla ortaya çıkan hafıza kayıpları ile çocuklarda zeka gelişiminde, kavrama yeteneğinde ve büyümede geriliğe ( omega 3-9 , E vitamini )

➡️Ciltte kuruluk, sertleşme ve tırnaklarda kolay kırılma, bazı deri hastalıkları, astım, şeker ve bazı kanser türleri ile saç diplerinde kuruma, kepeklenme, dökülme, cansızlık ve kırılganlık (omega 9)

➡️Konsantrasyon eksikliği, unutkanlık, dikkat dağınıklığı (omega3-9)

➡️Görme zayıflığı ( omega3 , E vitamini )

➡️Kalp rahatsızlıkları, kolesterol ve trigliserid problemleri, el ve ayakların çabuk üşümesi ( omega3-9 , E vitamini , krill oil ) görülür.


Omega 3, omega 9, E vitamini ve koenzim Q10 etken maddelerinin bir arada olması biyoyararlanımı arttırır..


https://ay.live/gnXOL3




SMART PATCH


Vücudumuzdaki birçok sisteme aynı anda etki edebilen lokomotif bir üründür..

Içeriğindeki Kırmızı Kore Ginsengi , ömrü uzatır, dinç tutar, vücudu toksinlerden arındırır ve kanı temizler. Dolaşım sistemini düzenler. Kan şekerini , tansiyonu normal seviyede tutar. Bunları yapabilen başka bir bitki yoktur. Her derde devadır. Yüksek dozlarda alındığında afrodisyak etkisi gösterir. Vücut sağlığını korur ve dengeler. Muhtevasındaki telomeraz enzimini aktive ederek vücudumuzdaki telomelleri korur ve buna bağlı olarak yaşlanmayı geciktirir . Gençlik iksiridir. Barındırdığı saponinler sayesinde kan kolesterol düzeyleri , kanser , kemik sağlığı ve bağışıklık sisteminin uyarılması üzerinde etkileri vardır . Çok güçlü bir antioksidandır.

Bir başka etken madde olan collagen ise , bedenimizin mihenk taşıdır. Smart Patch'in içerisinde hidrolize kolajen mevcuttur. Kas dokusu , bağ dokusu , eklemler , kıkırdaklar kolajenden oluştuğu için hayati bir proteindir. Azalması durumunda her türlü destek doku zarar görür, erken yaşlanır.

Smart Patch de bulunan Resveratrol , bağışıklık sisteminin gençlik iksiridir. Antioksidan , anti-tümör, hücre koruyucu ve antienflamatuvar etkisi vardır. Son yıllarda kanser ile mücadelede öne çıkan yardımcı bir moleküldür.

Gümüş iyonu , beyindeki nöronları harekete geçirerek beyin sağlığının korunmasına yardımcı olur. Bakteri , mantar ve virüs düşmanıdır.

Organic Germanium ise göz retinasına kan getiren damarları gençleştirir. Hücre zarlarını stabilize eder. Bağışıklık sistemini ve damar yapısını destekler.

Calcium , kemik sağlığı için gerekli olan bir mineraldir. Ayrıca kas hareketleri ve kardiyovasküler sistem içinde önem taşır.

Magnesium, vücuttaki çeşitli biyokimyasal reaksiyonları düzenleyen 300 den fazla enzim sisteminin yapısında bulunan bir mineraldir. Vücutta enerji üretimi , kemiğin yapısal gelişimi, DNA ve RNA'nın sentezi, sinirsel aktivite ve normal kalp ritmi üzerinde etkisi vardır.

D3, kalsiyum ve fosfor emilimini düzenler. Yeterli miktarda almak kemikleri güçlendirir. Kanser , diyabet ve osteoporoz gibi hastalıklara karşı korur.


https://ay.live/gnXOL3



PINEAL (Epifiz bezi )PATCH

İçeriğindeki Melatonin, 5-HTP, Valerion root, Magnezyum , B6 ve Çinko sayesinde vücudumuz baştan sona dengeleniyor.

Melatonin ; Gece 23:00 ile 03:00 saatleri arasında karanlık bir ortamda Epifiz bezinden salgılanan bir hormondur. Ama bu günümüzde elektromanyetik alanların çoğalması yüzünden yeterince üretilmiyor. Artık eskisi gibi dinç ve dinamik uyanamamamızın sebeplerinden biri bu manyetik alanlara çok fazla maruz kalmamızdır. Melatonin vücudun biyolojik saatini koruyup ritmini ayarlar. Organlar yenilenir. Eksikliğinde kanser riski artar. Doğuştan görme engellilerde melatonin üretimi fazla olduğundan kanser vakası yok denecek kadar azdır. Uyku bozukluklarından , psikolojik rahatsızlıklara kadar pek çok durumu doğrudan etkiler.

Pineal patch' in anti-aging etkisi de vardır. Yaşlanmayı geciktirir, hücre yenileyicidir. Migrende etkilidir. Düzenli uykuyla beraber kalp atışları ve kan basıncı çok daha kontrollü olur .

5-HTP ; beynin daha fazla seratonin hormonu üretmesine destek olur. Iştah kontrolü sağlar . Fibromiyalji , miyoklonus ve serebellar ataksi gibi sorunların etkilerinin azalmasına yardımcı olur.

Valerian root ; sık sık uyanma , sinirsel huzursuzluk , sinirsel mide, bağırsak ağrıları, sinirsel kalp rahatsızlıkları , gerginlik, telaş, korku, stres gibi durumlarda rahatlatır.

B6; uzun süreli yorgunluk , görme bozuklukları, dil ve deride çatlaklar, kansızlık , zihinsel yorgunluk, ciltte morarmalar, kas kaybı, kemik ağrıları, aşırı kanamalar, unutkanlık ve konsantrasyon eksikliğine olumlu etkisi vardır.

Zinc (Çinko); sindirim sisteminde 300 den fazla enzimi etkiler. Çocukluk , ergenlik ve gebelik döneminde gelişmeyi destekleyen en önemli mineraldir. Bağışıklık sistemini de destekler ve cilt sağlığı , DNA sentezi ile protein üretimi için gereklidir. Hergün 8-11 gr alınması gerekir. Eksikliğinde büyüme ve gelişme geriliği, anemi, yaraların yavaş iyileşmesi, saç dökülmeleri, yaşa bağlı ortaya çıkan görme kaybı, ishal, kronik yorgunluk, tat ve koku alma duyularında sorunlar görülür. İnsan vücudu çinkoyu depolayamaz , düzenli olarak almak gerekir.

Magnezyum ; vücuttaki çeşitli biyokimyasalları düzenleyen 300'den fazla enzim sisteminin yapısında bulunan bir mineraldir. Vücutta enerji üretimi , kemiğin yapısal gelişimi, DNA ve RNA'nın sentezi, sinirsel aktivite ve normal kalp ritmi üzerinde etkisi vardır.


https://ay.live/gnXOL3


FIT PATCH

Zayıflama bantı değil ancak kilo kontrol ürünüdür. Doyma merkezini uyararak iştah kontrolünü sağlar, metabolizma hızını ve hormonları dengeler, yağ yakımına destek olur, sindirim sistemini düzenler, selülitlerin ve ödemin azalmasına yardımcı olur.

➡️Vücutta ödem varsa doku ve organlar düzgün çalışmaz kilo veremezsiniz.

➡️Hormonal dengeniz bozuksa, özellikle vücudunuzda yeterli B,C,B12,Folik Asit gibi vitaminler eksikse vücut kendini kitler ve kilo verme yavaşlar.

➡️Sindirim sistemi bozuksa, vitamin ve mineral alımı yetersizse kilo vermek zorlaşır.

Garcinia Cambogia; en etkili yağ yakıcıdır. Diyet ve egzersiz olmadan kilo vermeyi sağlar.

L-Carnitine; hücrelerimizde enerji üretir.

Bitter Melon (kudret narı); cinsel gücü artrırır, kanser hücrelerini öldürür, tümörü engeller. Sindirim sistemini rahatlatır, bağırsak tembelliğini önler.

Spirulina; su yosunu diye bilinir. Protein,vitamin ve mineralden çok zengindir. Organik demir ve kalsiyum içerir.

Green tea (yeşil çay); damarları güçlendirir, idrar söktürür, yağ yakıcıdır, toksin attırır.

Chromium; insülini düzenler.

Leptin; tokluk hormonudur.

Ginger (zencefil); sindirimi kolaylaştırır.

Guarana; kafein içerir, enerji sağlar.

Caralluma Fimbriata; iştahı ve susuzluğu azaltır.

Palmitoyl Tripeptide; kolajen üretimini ve sağlıklı doku büyümesini uyarır.



KAZANÇ PLANI VE KAZANÇLAR

1.1 Şirket marketing planı içinde e-ticaret satışları ve yeni kayıt bonusu haricinde olan tüm komisyonlar star kariyerinden önce başlamayacak olup star kariyeri tazminat planının ilk kariyer basamağına verilen isimdir. E-Ticaret satışları ve yeni kayıt bonusu bağımsız girişimcinin aktif olup olmadığına bakılmaksızın bağımsız girişimciye ödenmektedir. E-Ticaret satışları ve yeni kayıt bonusları dışındaki diğer tüm gelirlerde aktif olması gereklidir. Aktiflik minimum 50 PV kişisel alışveriş ile gerçekleşir, 28 günlük aktiflik süresi başlar. 28 günlük aktiflik süreci içinde yapılan alışverişler bir sonraki aktiflik dönemini etkilemez. Aktiflik yenilemek için kişisel sayfanızda son 24 saat içinde veya aktiflik bittikten sonra yaptığınız alışveriş ile bir sonraki dönem için aktif hale gelebilirsiniz.

1.2 E- Ticaret Kazancı: Şirketin bağımsız girişimcilerine tahsis etmiş olduğu www.ttsstar.com/referansno internet mecrası üzerinden nihai tüketiciye satış yapıldığı zaman oluşan komisyondur. Her bir bağımsız girişimcinin kendi internet sitesi üzerinden gerçekleştirdiği satışlar sadece kendilerine yansıtılacaktır. Örnek olarak 108- TL KDV dahil bedelle internet sitesinden gerçekleştirilen bir nihai tüketici satışı için komisyon KDV hariç bedel üzerinden 100- TL üzerinden taksim edilecektir. Bu satışın toplam cirosu üzerinden ürün bedeli ve KDV düşülerek bağımsız girişimcinin e cüzdanına yatırılacak olup geri kalan tutar da PV puan hesabına göre sistem üzerinde sanki network marketing satışı yapılmış gibi pay edilecektir. Böylece bağımsız girişimciler internet üzerinden yapılacak her türlü E-Ticaret satışı neticesinde KDV Hariç bedel üzerinden satılan ürün bedeli düşülerek komisyona sahip olacaklardır.


1.3 Yeni kayıt bonusu: Bağımsız girişimci kendisi ile aynı haklara sahip olan bir başka kişiyi bağımsız girişimci olarak şirket tazminat planına dahil etmesi durumunda, yeni bağımsız girişimcinin satın almış olduğu ilk alışveriş ve 28 günlük süre içerisinde paket yükseltme alışverişlerinin PV (puan volüm) üzerinden %25- komisyonu, tahsilatı müteakip anında mevcut bağımsız girişimcinin e-cüzdanına karşılığı aktarılır. PV değerlerinin bonus yüzdeleri (SABİT EURO KURU ) 5.69 TL ile çarpılır. Bu katsayılar kur değişikliğine göre farklılık gösterebilir. 2.Sıraların ilk alışverişlerinden %5 komisyon alır Örnek olarak bağımsız girişimci yeni bir bağımsız girişimcini 100- PV paket üzerinden sisteme dahil ettiği varsayılarak mevcut bağımsız girişimcine 142,25 TL e-cüzdanına tahsilatı müteakip anında yansıtılır. Referans Bonusu örnek 1. Sıralarda pv’nin %25 2. Sıralardan %5 i 1. Sıralardan 50 PV X %25 = 12.5 EURO 100 PV X %25= 25 EURO 250 PV X %25= 62.5 EURO 600 PV X %25= 150 EURO 1000 PV X %25= 250 EURO 2. Sıralardan 50 PV X %5 = 2.5 EURO 100 PV X %5= 5 EURO 250 PV X %5= 12.5 EURO 600 PV X %5= 30 EURO 1000 PV X %5= 50 EURO


1.4 Bonus Aktiflik Aktif olduğu aktivasyon dönemi içerisinde (28 GÜN) 1 sağ, 1 sol kola olmak şartıyla minimum 100 PV’ lik 2 yeni kişi alışveriş yaptığı takdirde, aktiflik süresi 28 gün daha ÜCRETSİZ uzar. Aktif olmayan kişinin bu şartı sağlaması bonus aktiflik sağlamaz. Bu şartın sağlanamaması halinde AKTİF olabilmesi için kişinin yeni alışverişinin tek seferde minimum 50 PV ve/veya üzeri olması gereklidir.


1.5 4L Bonus: Aktivasyon döneminde (28 gün), bireysel olarak şirketten 50 PV ve üzeri alışveriş yapan dört 1. sıra bağımsız girişimci ve 2. Sıra bağımsız girişimcilerin de hareketleri ile birlikte toplamda 1000- PV’lik hacim oluşturan bağımsız girişimci, 100 EURO gelir elde eder. Söz konusu kazanç, önceden dâhil edilmiş birinci sıraların, aylık düzenli aktifliklerini yapmalarına istinaden de kabul edilmektedir. Bu kazanç sistemi 28 GÜNLÜK olmakla beraber, aktifliğin bitimine müteakip bağımsız girişimcilerin ecüzdanlarına yatırılmaktadır.


1.6 Takım Bonusu: Bağımsız girişimcilerin, o güne kadar vermiş oldukları en yüksek hacimdeki siparişlerine istinaden takım bonusu kazançlarına yönelik yüzdelik dilimleri belirlenir ve o yüzdelik dilime göre kısa kol dengesinden prim ödemesi alırlar. Bu ödemenin alınması için • Kısa kolda minimum o hafta 400- PV • Bireysel kayıtlarında sağ ve sol takımlarında 1 (bir) er aktif 1. sıra olmalıdır. • Takım bonusu haftalık 25.000 EURO ya kadar tahsil edilebilir. Bu oranlar sırası ile aşağıdaki tabloda bağımsız girişimcinin vermiş olduğu siparişlere göre yanlarında yazan oranlar olarak belirlenmiştir. 50- PV %8 100- PV %14 250- PV %16 600- PV %18 1000- PV %21 Bir defa elde edilen yüzdelik dilim, alt yüzdeliklere düşüş göstermez. Kişiler paketlerinde yükseltmeye gittikleri taktirde ise takım bonusları yükseldikleri paketin yüzdelik diliminden hesaplanır. Fakat bağımsız girişimciliklerin aktif olmadıkları haftalarda, bu kazançtan gelir elde etme hakları yoktur.


1.7 Araç Destek Bonusu: Üç ay boyunca, üst üste kısa kol dengesinde sınırsız alt ekibi ile belirtilen puan hacmi oluşturan bağımsız girişimcilerimiz, şirket Araç katkı payını kazanırlar. Bu kazanca istinaden 3 ay üst üste, kısa takım dengesinde aylık, 10.000 PV oluşturana 500 EURO 15.000 PV oluşturana 700 EURO 20.000 PV oluşturana 900 EURO 25.000 PV oluşturana 1100 EURO EN AZ ‘’SİLVER STAR’’ KARİYERİNDE OLMASI Ayrıca araç katkı bonusu kazanan bağımsız girişimcilerin 4L gelir modelini de her ay düzenli olarak kazanıyor olması gerekmektedir. 4L gelir modelini her ay düzenli kazanamayan bağımsız girişimciler puanlarına istinaden taahhüt edilen tutarları hak edemezler. Araç katkı payını kazanmış bağımsız girişimcinin binary ağacında başka bir bağımsız girişimcinin araç katkı payı kazanması halinde kazanan kişi dışında o kol da aylık 3000 PV iş hacmi oluşturması gerekir. 3 ay üst üste tekrarladıktan sonra hak kazanan kişi daha sonraki aylarda 5000 PV ye kadar, o ay yapmış olduğu pv değeri kadar prim hak eder. Örnek 7000 PV de 350 EURO araç katkı payı hak eder. 5000 PV nin altında olması halinde gelir elde edemez. 3 ay üst üste 5000 PV altında iş hacmi oluşturanlar için tekrar 3 ay üst üste gerekli şartları yerine getirmesi gerekir.


1.8 Kariyerler: Bağımsız girişimciler, 1. sıralarında bulunan bağımsız girişimcilerin kariyer durumlarına ve ekiplerinde oluşturdukları puan hacmine göre kariyer kazanırlar. Sağ ve sol takımında kendi referansı ile birer aktif bağımsız girişimci olması tüm kariyerler için geçerlidir, Sağ takımında (400) puan(PV), sol takımında 400 puan oluşturmuş olan kişi “STAR”, Sağ ve sol takımlarında (bir haftada) (1500) oluşturmuş ve kişisel bağımsız girişimcilerinden bir adet ‘’STAR’’ olan kişi ‘’BRONZ STAR’’, Sağ ve sol takımlarında (bir haftada) (3000)PV puan oluşturan ve kişisel bağımsız girişimcilerinden iki “STAR” olan kişi “SİLVER STAR”, Sağ ve sol takımlarında (bir haftada) (6000) puan oluşturan ve kişisel bağımsız girişimcilerinden üç “STAR” oluşturan kişi “GOLD STAR”, Sağ ve sol takımlarında (bir haftada) (14.000) puan oluşturan ve kişisel bağımsız girişimcilerinden, dört “STAR” + bir Adet ‘’BRONZ STAR’’ oluşturan kişi “CROWN STAR”, Sağ ve sol takımlarında (bir haftada) (30.000) puan oluşturan ve bağımsız girişimcilerinden, beş tanesi “STAR” + bir ‘’SİLVER STAR’’ + bir ‘’GOLD STAR’’ olan kişi “DİAMOND STAR”, Sağ ve sol takımlarında (bir haftada) (50.000) puan oluşturan ve kişisel bağımsız girişimcilerinden, altı “STAR” + bir ”BRONZ STAR’’ + iki ‘’GOLD STAR’’ oluşturan kişi “ROYAL STAR”, Sağ ve sol takımlarında (bir haftada) (150.000) puan oluşturan ve kişisel bağımsız girişimcilerinden, yedi “STAR” + iki “SİLVER STAR” + iki GOLD STAR + bir ‘’CROWN STAR’’ oluşturan kişi “KİNG STAR”, Sağ ve sol takımlarında (bir haftada) (250.000) puan ve kişisel bağımsız girişimcilerinden, sekiz “STAR” + ÜÇ “SİLVER STAR” + ÜÇ ‘’GOLD STAR’’ + iki ‘’CROWN STAR’’ + bir ‘’DİAMOND STAR’’ oluşturan kişi ise “WORLD STAR” kariyerine sahip olacaktır. Söz konusu yukarıda belirtilen puanlar, (1) hafta içinde oluşturulmalı ve haftanın mesai günü olan pazartesi günü saat 00.00 ile pazar günü saat 23.59 arasında oluşturulmalıdır.


1.9 Kariyer Bonusu: Şirket aşağıda belirtilen kariyere ulamış bağımsız girişimcilerine, karşılığında belirtilen ücretleri bir defaya mahsus olarak, elektronik cüzdanlarına yatırmayı taahhüt eder. Gelinen Kariyer Kazanılan Bonus Miktarı “GOLD STAR” 600 EURO “CROWN STAR” 1200 EURO “DİAMOND STAR” 2500 EURO “ROYAL STAR” 5000 EURO “KİNG STAR” 10000 EURO “WORLD STAR” 25000 EURO


1.10 SPONSORLUK KARİYER BONUSU: HER 1. SIRANIN SİLVER STAR KARİYERİ İTİBARİYLE BİR ÜST KARİYERE ULAŞTIĞINDA KARİYERE ULAŞAN KİŞİNİN SPONSORUNA ÖDENECEK GELİR ‘’SİLVER STAR’’ 50 EURO “GOLD STAR” 100 EURO “CROWN STAR” 300 EURO “DİAMOND STAR” 500 EURO “ROYAL STAR” 1000 EURO “KİNG STAR” 2000 EURO “WORLD STAR” 5000 EURO


1.11 Eşleştirme Bonusu: Şirket, kazanılmış kariyere istinaden, bağımsız girişimcilerine ekiplerinin takım bonusu kazançlarına göre şirket tarafından belirlenmiş yüzdelik dilimler çerçevesinde ödemeler yapar. Bu ödemeler, o hafta elde edilmiş kariyer basamağına göre artabilir veya azalabilir. Aşağıda bahsi geçen kariyer planı her hafta yeniden başlamak sureti ile, o hafta içinde yapılmış sağ ve sol takım puanları üzerinden Eşleşme bonusu komisyonunda uzun kol ve kısa kol dengesinde en az 1 (bir) er aktif ön sıra bağımsız girişimci olması şartı aranmaktadır.

Sıra/Kariyer STAR BRONZ STAR SİLVER STAR GOLD STAR CROWN STAR DİAMOND STAR ROYAL STAR KİNG STAR WORLD STAR 1. Sıra %10 %10 %25 %50 %50 %50 %50 %50 %60 2. Sıra %5 %5 %10 %10 %15 %25 %25 %30 3. Sıra %5 %10 %10 %10 %15 %20 4. Sıra %5 %10 %10 %10 %10 5. Sıra %5


1.12 DÜNYA CİROSU : Şirketin Cirosunun %1’ini ROYAL Star ve Üstü Kariyerler ile Paylaşması. Yıl Boyunca en az 2 Kez Aynı Kariyeri veya üstü kariyerleri Tekrarlaması Şartı ile

ROYAL STAR 1

PAY KING STAR 2

PAY WORLD STAR 3 PAY

7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

URANIUM CASH

URANYUM CASH'e şimdi katılın , yatırım bakiyenize 30 $ ekleyelim . https://uranium.cash/r/249878 URANIUM CASH şirketinin çalışmaları hakkında Çevrimiçi yatırım pazarında, piyasa katılımcılarının işler

StormGain

Yazı: Blog2_Post
bottom of page