top of page
Ara
  • bozlartayfun

KENDÄ° MAÄžAZANIZ OLSUN

Güncelleme tarihi: 5 Şub 2021


Küçük esnaflar (KOBİ)'ler gelin e-ticaret'i binlerce üniversite öğrencisi ile birlikte yapalım sizin malınız diğer e-ticaret platformları gibi sadece sizin mağazanızdan değil binlerce üniversite öğrencisinin mağazasında satılsın hem siz kazanın hem öğrenciler kazansın.

Üstelik her mağaza aynı zamanda hem satıcı hem de alıcı.

Bilgi için bana ulaşabilirsiniz.


05346122046


https://ay.live/pyMlOj


ACADEBİ'DE SATIŞA BAŞLAMA SEÇENEKLERİ NELERDİR?


Acadebi’de iki farklı satıcı profili bulunmaktadır. Ürün üreticisi veya herhangi bir ürünün satış yetkisine sahipseniz KOBİ Platformu ile ürünlerinizi tüm Acadebi Girişimcilerinin satışına açabilirsiniz. Veya Stoksuz Ticaret modeli ile E-Ticaret yapmak istiyorsanız ACADEBİ GİRİŞİMCİSİ olarak markanızı belirleyip satışa hazır ürünleri mağazanıza ekleyebilirsiniz.



MAĞAZA AÇMAM İÇİN NE YAPMAM GEREKİYOR?


Acadebi'de mağaza açmak çok kolay! Marka adınızı oluşturun, satılabilir ürünler arasından dilediğiniz ürünleri mağazanıza ekleyin. Alacağınız eğitimler sonucunda sosyal medyayı etkili kullanarak mağazanızı tanıtmaya başlayın. Sipariş geldiğinde Acadebi sizin adınıza ürünleri müşterinize kargolar, tahsilatı yapar, faturayı keser ve kazancınızı panelinize işler. Kayıt işlemleri için iletişime geçebilirsiniz.


https://ay.live/pyMlOj


KAZANCIMI NASIL ALIRIM?


GİRİŞİMCİ olup mağazanızı açtığınız anda Acadebi’de gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. Bir ay içerisinde satışlarınız toplanır ve Acadebi Kazanç Planı çerçevesinde geliriniz belirlenir. Dönem içerisinde anlık olarak panelinizden takip edebilirsiniz. Ay kapanışı takip eden 17. Günde profilinizde kayıtlı olan banka hesap bilginize gelirinizin stopajı düşürüldükten sonra kazancınız yatırılır. Eğer KOBİ olarak Acadebi’de yer alıyorsanız aylık satış üzerinden faturanızı keser ve kazancınızı elde edersiniz.



MAĞAZA OLUŞTURMAK İÇİN KREDİ KARTINA İHTİYACIM VAR MI?


Acadebi’de Girişimci veya Kobi olmak için ücretli ve ücretsiz alternatif platformlar mevcuttur. Ücretli platformlar ile mağazanızı açmanız halinde kredi kartı veya banka havalesi seçeneklerini kullanabilirsiniz.


https://ay.live/pyMlOj


ACADEBÄ°'DE NE SATABÄ°LÄ°RÄ°M?


Acadebi, Türkiye Cumhuriyeti kanunları çerçevesinde izin verilen tüm ürünlerin satışına olanak tanır. Satışa çıkaracağınız ürünlerin yasal sorumlulukları ürün sahibi olan KOBİ’ye aittir. Girişimciler stoksuz ticaret modeli ile E-Ticaret yaparken ürün sorumluluğunu üstlenmezler.





17 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

URANIUM CASH

URANYUM CASH'e şimdi katılın , yatırım bakiyenize 30 $ ekleyelim . https://uranium.cash/r/249878 URANIUM CASH şirketinin çalışmaları hakkında Çevrimiçi yatırım pazarında, piyasa katılımcılarının işler

StormGain

Yazı: Blog2_Post
bottom of page